ljuva tjejer, ljuva Götet

Gott tecken att jag inte uppdaterat på länge, haft för mycket sköj att fylla tiden med. Men lite dåligt samvete har jag allt och det känns gott att knacka in en kort leverneberättelse igen.

Varit i Göteborg alltså. Fyra dagar med goaste vängänget! Det blev ett kvinnokollektiv utan dess like i Emmelis lilla, fuktiga etta i Fiskebäck. Blåste fram och tillbaka til stan och testade olika spårvagnsvägar utan att veta riktigt var vi hamnade, slickade kulglass, beställde in högar skräpmat och insöp f(r)iskdoft vid hamnen. Aaaah! Älskar den doften!
Olyckligt nog trodde en man på Elida att vi var nypåmönstrade konfirmander när vi klev ombord för att titta på missionsskeppet. Dödade honom inte.

Infiltrerade oss i ett snyggt ungdomsgäng för att utforska vad som händer en söndagkväll i Götet. Blev en vansinnesfärd genom stan där chauffören skröt i telefonen med att han hade bilen full av norrländskor, samtidigt som han låg i 120 i rondellen.  Latte på cafè och när vi åkte hem för att sova följde hela gänget med hem till oss.
Jaha. Så gör man alltså. 

Mycket humor, mycket skratt och samtal om livet; sådant man behöver ägna sig åt titt som tätt. Underbart med tjejhelg!

Kommentarer
Postat av: Jenny

vilken helg alltså, bästa på länge!
Tack!

2007-05-15 @ 09:55:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback