lillasyster och årets skiftningar

Syster Matilda kommit ner över helgen och hon höll sannerligen vad hon lovade; snö och minusgrader.
Efter veckor av intetsägande väder, ljusår från riktig vinter, kom det något vitt nerdalandes på Uppsalas gator, termometern visade 10 minusgrader, som om det hade varit helt naturligt. Vilket det egentligen också är.

På lördag morgon blev det således långfärdsskridskor i Fjällnora. Matildas första dylika upplevelse. Hade hon inte haft så svaga vrister och så dålig balans hade hon kanske uppskattat upplevelsen än mer.
Men solen sken obarmhärtigt, vinden bet kind och våra lyckliga själar dansade fritt omkring i öppet vinterlandskap. Amen!

Sushi och schlager (prova säga det flera snabba gånger i rad) med härligt gäng hos Svensäter på kvällen och vi doppade och åt bitar tills vi kväljdes.
Ännu mer sånt blev det i förmiddags efter mässan när vi tog oss till Göteborgs nation för brunch. Efter grahamsscones, prinskorv, pizza och äggröra gräddade Samuel våfflor åt oss till vi nästan kastade upp ute på gatan.

Att både syster och make ligger här i vår salong och snarksover nu kanske har ett samband med matintaget. Dags för allmän väckning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback