älskar amerikaner

Vi ställde väckarn tidigt och gick på mässa hos episkopalerna. Efteråt var det visst tradition att man åt frukost tillsammans och vi hängde på. Åkte bil med prästen till Waffel house och där bjöd han oss på det vi ville ha, ägg, bacon, toast, våfflor och kaffe. Mycket fint och trevligt! Det slutade inte med denna generositet utan innan vi hoppade av vid vårt hostel ville han promt ge oss tjugo dollar, "so you can have some lunch or something".
Ja, vi älskar amerikaner, särskilt kristna.
Hyrde cyklar för dagen och gjorde Charleston på två hjul. Het sol, svala vindar. Villavägen i Uppsala med sina stora disponentbostäder kan slänga sig i väggen, här låg gräddan på rad längs gatorna. Mysigt och vackert.









Efter att jag fått mitt glas utspillt av att en madrass blåste upp på den fick vi genast två nya beställda åt oss av paret som satt närmast madrassen som blåste upp. Återigen, den amerikanska generositeten!




Kommentarer
Postat av: maria b

Det värmer att läsa din blogg och ni verkar ha det alldeles förträffligt fint! Förutom några trösklar på vägen...men det tillhör väl på ngt vis.

Vi tänker på er!

Stor kram från makarna B

2010-04-10 @ 12:24:02
Postat av: Josefin

Maria - tack för kommentaren, kul att ni följer oss! Hoppas allt är fint med er där hemma också! Kramar

2010-04-11 @ 00:23:06
Postat av: Matilda F

Vet inte varför men varje gång jag läser din blogg så kommer ordet lovely upp. Vill liksom brista ut i ett riktigt amerikanskt "lovely"! Jättefina bilder! Alltså verkligen lovely bilder ;-) Kram Matilda

2010-04-12 @ 13:24:35
Postat av: Maja

It´s AWESOME! Fick lite Maria Montazami-feelings vid titt på bilderna här! ;-) Skönt att läsa att ni har det bra, och UNDERBART med den amerikanska generositeten, önskar det var lite mer så här...! KRAM!

Postat av: Helena

Haha, det verkar ju nästan överdrivet generöst! Sà underbart!

2010-04-14 @ 10:34:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback