Inte som Skellefte AIK



Igår var i på baseball-match. Riktigt amerikanskt och härligt, tyckte vi åtminstone till en början. Men vad långsamt det var. Så lite action. Vi märkte att det var mer som en social grej, ett tillfälle att komma samman, snacka och äta korv, än att det var viktigt att fokusera på matchen. Långt ifrån Skellefte AIK alltså.
När till och med våra entusiastiska bänkgrannar, som tålmodigt förklarat spelreglerna för oss, lämnade efter halva matchen, gick vi till slut också.
Men kul ha upplevt!


Kommentarer
Postat av: Ida Eklund



Ni verkar ha det underbart! Liiiite avis är man allt, men idag bjuder Uppsala på strålande vårväder så vi klarar väl oss vi med. Njut på! Kram

2010-04-11 @ 15:33:03
Postat av: Emmeli

ja, lite att man inte kan h vart i södra Amerika utan att ha upplevt detta! Blir ni bättre på engelska, tryggare i språket!? Idag var det härligt här på balkongen. I stan blåste det och kappan o halsduk var på, men så på balkongen blev det flanell-shorts och linne och fruktfat, rena Bahamas! annars "är det mycket nu". Läser socialrätt och gräver i paragrafer, tuff kurs, men smart o kunnig blir jag! puss på er

2010-04-12 @ 20:48:49
Postat av: Matilda H

Fantastiskt va mycket ni hinner få se o uppleva där borta! Vi försöker hålla ställningarna så gott vi kan här hemma. Tänkte på er lite extra hemma hos Frasse ikväll!

Kram Matilda, Andreas o Alfred

2010-04-12 @ 22:57:49
Postat av: Niclas D

"Inte som Skellefte AIK"

Vadå? Vann laget ni höll på eller? ;)



Heja HV!

2010-04-13 @ 18:57:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback