inva

Vänsterhänt.
Igår kväll fick mitt högra ringfinger smaka på hela min kroppstyngd och hämnden för det blev att det ställde sig rätt ut i en mycket onaturlig vinkel. Efter nära 6 timmar på Akuten i natt sitter det nu ett fast och klumpigt gips kring halva armen. Invalido!
Hittills har fyra olika människor knäppt min gylf på jeansen och att skriva detta inlägg tar lång tid och ger mig ryggvärk.

För bara några dagar sen var vi i Azorparadiset, simmade med delfiner och badade varma vattenfall. Nu spenderar vi nätter i sterila sjukhuskorridorer, lagar mat till hundra präster och har skolångest.
Ljuva oberäkneliga liv!

sommar än

Lyssnar Sommar-repris från Internet med min man bredvid mig, hängandes över köksbordet. Från spisen luktar bränd marmelad för vi har blivit HUSLIGA!
Snart kommer Sofia på lunchrester. Bra att tömma kylen innan RESAN. Imorgon badar vi i Atlanten, käkar musslor eller något annat exotiskt och brottas i hotellets King Size Bed! Yhäää!

Tack Gud att det är sommar än.

grabbad

Vaknar ständigt klibbig och med halsen torr, men vad gör det när jag ligger bredvid min färske make?
Solen böljar, vi är bara lediga och kan ägna oss åt lägenhetspyssel  och cykelturer.  Att det alltid vore så här!

Hälsa-på-vänner-trippen till Göteborg och Jönköping var hellyckad och nu hägrar Azorerna som nästa färd. Får man vara så här bortskämd? Kanske kommer bakslaget snart...

I dag blir det förhoppningsvis bad med grabbarna. Slurp.