Endorfiner med af Ugglas och Cher

Usel uppdatering i helgen, jag vet. Men vem bryr sig?

Fredag: I nya klassen var vi nio själar på första träffen och då hade ändå flygvärdinnan Nina med sig sin femårige son Wilhelm. Blir en spännande, familjär termin tror jag.
På kvällen var det minusgrader ute och en härlig lax i ugnen som avnjöts i tre goa gossars sällskap; Samuel, Samuel och Erik.

Lördag: Ringde hit Samuel för att ha en lång, skön DN-frukost med ägg och varm choklad. Absolut med på vår tio-i-topp-lista över sköna stunder. Två timmar, sen gick jag på kör med Matilda och Caroline af Ugglas.
Hon är verkligen en färgstark kvinna den där Ugglas. I vita stövlar, stor tandglugg och bäbismage intog hon podiet och lärde oss 250 samlade (mest kvinnor) hur man bäst skulle lära sig sjunga. Ner med hakan, bak med tungan, jäspa och snyyyyyyyt. Då låter man som Cher och det är bra. Till en början.
Endorfiner frigjordes, gråhåriga tanter vaggade fram och tillbaka sjungandes "Teatcher leave us kids alone" med ett starkt råmande och vi var alla glada efteråt.
 
Kvällen var en massa snö och en barnslig glädje över den!

Söndag: Hälsade på Marina, Elin och gästande Anna Lu innan gudstjänsten. Kvarlevor sen gymnasietiden dyker upp ibland. Trevligt.

Söndagsmiddag hos svärföräldrarna. Kött, potatis, uppdatering och soffliggande. Så skönt!

Tack alla för bidrag denna helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback