optimal start

Vännerna, vädret och maten - allt verkar ha samverkat för att ge mig den bästa starten på ledigheten man kan tänka sig! Kanske låter aningens egocentrerat...
Känner i alla fall idel tacksamhet!
     

    


jag är med barn

Och de är alla underbara! Molly Landin, Agnes Dahlström och Amanda - de har jag varit med på sistone. Godluktande, släta och otroligt välskapta varelser! Jag vill bara hålla, hålla. Åtminstone tills jag blir hungrig. Eller de för den delen.

sommmarSommaren må vara kort. Men underbar är den för det!
 Sista veckan av jobb nu innan långledigheten!

långhelg, hurra!

Önskar er, kära läsare, en riktigt skön midsommarhelg! Hoppas den blir någorlunda torr (i rätt bemärkelse).

bäst präst

Efter två veckors (!) konstant regnande, där mitt skinn hunnit förvandlas till russin, behagar solen titta fram igen. Jag får sommarkänsla för första gången sen början av maj och på rasten köper vi glass.

I söndags vacker prästvigning för vår än vackrare vän Mikael. Mottagningen efteråt bjöd på buffè och liter med tårar. Många rörda, många lyckliga och många ledsna att han flyttar härifrån - vi grät i kör.        

folket flyr

Uppsala blir lugnare och dödare för var dag som går.
Skönt. Nu har vi stan för oss själva.

sen sist

På jobbet planterar jag begonior på Gustav Frödings grav och går stavgång med en assnabb ryska som "hare". Minst 180 km/h och jag tror min höft hoppar ur led. Såhär ful är jag:Helgen bestod av mat. Italiensk buffè på Matildas läkarexamensfest, jordgubbstårta på Eriks 25årskalas och vårbuffè hos familjen Eriksson. Jag är tjock och tacksam.

          Discodans i trött lycka. Med en gravid vän med
foglossning och en annan med brutet fotben blir jag exyra tacksam över min rörliga kropp på dansgolvet!


vårens största rusHärliga mustaschgänget sprang Vårruset i måndags! Julia var min hare och vi kom in på 25,50 efter fem svettiga kilometrar. Nöjda!
Vacker kväll, vackra vänner och en saftig pickninck. Välkommen juni!


Torka min ryggsvett Siepen!