Hells Angels köper Barbie

Smygfotade denna härom dagen och maken tyckte jag skulle lägga ut den på bloggen så det gör jag.


Sista aprilkaos i hela stan

Och här sitter jag på en lugn redaktion, sval och sorlande. Som en fridlyst bubbla med folkfest och fylleskrän bara runt hörnet. Sveriges Radio har i alla fall bjudit på sillunch, alltid något att trösta sig med när jag missar mösspåtagning och Orphei Drängars skönsång under en klarblå vårhimmel med sköna vänner.

Men i afton får jag ta igen en del sista-april-stämning med grill på gården i glada vänners lag och Valborgskör vid Slottet.

Välkommen Sköna maj!
En av mina trognaste bloggläsare är den härliga kvinnan nedan. Tillsammans med sin make gästar hon oss ett par dagar och igår kväll kastade vi freesbee i Botaniska trädgården. De hade också med sig fina Hälsingepresenter från hembygden. Tack för det Karin och Mikael!


Någon som är kvar?

Kristus har uppstått för länge sen, men jag har ännu inte uppdaterat min blogg. Jag tänker inte be om ursäkt för en sådan sak, det är ju trots allt min blogg och jag hyser inga pliktkänslor angående den. Är det någon som orkat kika in här regelbundet och som fortfarande hyser hopp om att det ska komma upp ett nytt inlägg månne? Tack i så fall, det värmer vänner.

För tillfället är jag på denna eminenta arbetsplats:
http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=114
Japp, radio is the shit. Åtminstone för ett tag. Sen blir det Dagen igen och då är det bästa tänkbara.
Vi hade nyss fruktstund här på jobbet, jag skröt om att jag hade gjort klart hela tre inslag i dag och av minerna att döma behöver jag inte göra så många fler knop i dag. Kommit in i ett härligt tempo nu efter tre veckor!

Har ingen ny bild tillgänglig så jag bjuder på en gammal. Värme och sol - något jag hett efterlängtar.