impuls!

Bokat en sista-minuten till Azorerna!!
Min man och jag. Har man gift sig är man värd en bröllopsresa tycker jag,oavsett om man egentligen har råd eller ej. Ska bli grymt skoj! Vackert, skönt och lite äventyrligt. Exotiska värld, här kommer vi!

I morgon bittida blir det dock en annan tripp, närmare bestämt till Götet och vidare mot Jönköping. En vecka av trevliga våldgästningar. Gif!

inne i äktenskapet!

Så var det gjort!
Känns väldigt torrt och torftigt att skriva så om sitt livs absolut största dag, men nu är det gjort. Jag är FRU!

Dagen var bäst tänkbara och då speciellt vigseln. Gråt, skratt, confettibomb när vi kysstes, församlingen kändes delaktig och vi var själsligt och inte bara fysiskt närvarande där framme. Kom till och med ihåg bitar av vigseltalet. Samuel grät och hade lite svårt att läsa vigsellöftena, jag hängde på, men var mer samlad än jag vågat hoppas.
Och att gå in i kyrkan! Ghha, vilken störtskön grej! Där står de uppradade, människor man älskar och tycker om och ler mot oss till orgeltonerna av Wedding. Njutbara steg in i mäktigheten!

Festen kändes som en hyllning och ett lyckorus. Är vi värdiga? Ja, tydligen. Åkte till Gaksmark på natten, till ett härbre fullt av harskrank och försökte smälta liiiite av upplevelserna/intrycken, men var mest trötta, förvirrade och snoriga.

Att leva som gift har hittills funkat ypperligt bra. Jag tar mig rollen som lyxhustru nu när Samuel jobbar förmiddagarna. Njuter av varandra, av presenterna och av att bara ta det lugnt med våra minnen och svidhalsar.
Gud är god och äktenskapet måste vara en av hans bästa uppfinningar!

bröllopsyra

Igår 070707, men det som var stort var bästa vänners bröllop!
Jenny & David - det vackraste brudparet skådat! Jag grät förstås. Hulkade som en liten när de klev in i trånga kapellet. Utanför var storm och havsfukt, men inne ljus, kärlek och stämning till tusen. Trots att bröllopsbussen brakade ihop på väg till festen och vi satt fast nära en timme, blev dagen HELlyckad med drös av familjär glädje, god mat och en svettig irländsk dans.

TACK för det och nu sadlar vi om till nästa helg... Overkligt.