måndagslyck

Jag är lycklig och färgerna är skarpa!

Helg med utflykt till havet, suchiafton och gott umgänge går sannerligen inte av för hackor, men måndagen kommer ändå inte med depression. Nöjen blir väl inte lika nöjaktiga utan lite slit däremellan.
Laudes, promenad och frukost. Kurslittläsning och kaffe med maken och nu till Carolina för tråkinformation med astmatanten.

Vardag, I`m in love!

resumè

Rehabiliteringen fortsätter och jag har en gammal gummas krokiga finger. Varje timme ska det stretchas och jag får panik när det inte går att sträcka! Samuel diskar, ugnssteker köttfärslimpa, men rullar ibland över min ömma hand under natten. Han är bra ändå.

Shoppat på ikea och blocket och sakta byggs någonting som kanske kan kallas för ett hem upp. Innan höstmörkret helt tar över vill vi gärna ha lite lägenhetsmysigt. Alla våra nygifta vänner ligger hästlängder före oss i inredning!

Sitter på redaktionen nu på morgonen och har just skickat iväg nya numret till tryck. Lättnad! Nu kan jag äntligen börja ta tag i c-uppsatsen och ska träffa handledaren om en kvart.

lång opera

Ja bloggar dåligt, jag vet, men just nu går det mesta lite dåligt för fru Lilja. Med stel gipshand kan man inte förvänta sig samma smidighet och definitivt inte samma rörlighet. Gipset duttar ständigt i tangentbordet, det är tungt att lyfta och det sticksi skinnet.
Gårdagens operation var hemsk. Mest efteråt förstås, gick bra att ligga med lugnande i kroppen och "dåsa på sandstarnd" som sköterskorna liknade det vid. Ligger sällan fjättrad under ett blått tält med borrljud i öronen när jag slappar på starnden i alla fall.

Kräks, illamående och bortdåsningar var det min gårdag i sin helhet bestod av. 13 timmar på sjukhus i vpågrät ställning med dropp oc nyponsoppa som enda föda.

Jä, jä, sluta jämra dig nu din fjesmes. Var faktiskt ditt eget fel att duhamnade där! Tag varning och aktsa er flr snubbel kan jag söga!!