molnen har skingrats

Rakat ut for en del fadaser sen sist...
En missad intervju pa torsdagkvallen med manga fortvivlade turer fram och tillbaka gav oss atminstone flera bevis pa den amerikanska generositeten. Far beratta mer en annan gang, men tack Gud for amerikaner!

Att ta sig ut med bilen fran Manhattan pa fredagen tog ungefar tva timmar. Dessutom var vi otroligt nara att fa bensinstopp mitt i kon. En riktig pars!
Men ut kom vi och rullade soderut. Rullade och rullade och upptackte efter ett tag att vi rullade norrut! Utsvultna, kissnodiga och trotta kom vi fram till Washington och da hade hostlet vi bokat in oss pa stangt! Loste sig till sist och vi fick sova pa detta valdigt speciella stalle mitt i stadens varsta slum.
Hade bokat en natt till dar, men den forlorade vi pga av var sena ankomst. Maken fick sitta uppe pa natten och leta nytt och nu har vi fatt ett betydligt fraschare. Tack Gud igen!

Livet ler mot oss igen och solen har brant vara nasor hela dagen. Strosat idylliska gator i Georgtown och imponerats av det vackra universitetet. I kvall hade vi tankt fira uppstandelsemassa, men tydligen ska det bjudas pa ett stort fyrverkeri samtidigt. Far se hur det blir, annars blir det kyrka i morgon bitti istallet.

Kommentarer
Postat av: Markus

Kristus är uppstånden!



Vi lyckades fira påsknattsmässa utan Liljas, men ni fattades. Dop av lilla Edith. God stämning på festen.



Hoppas ni får en härlig påskdag, och kan lämna strulet bakom er.

2010-04-04 @ 03:17:29
Postat av: Christoffer

Mmm.. Georgetown! Det är ju jesuiternas universitet.



Fortsatt god tur! Med lagom nivå av strapatser :)



Christoffer

2010-04-04 @ 12:58:09
Postat av: Emmeli

Åh, vad roligt att läsa om hur ni har det!! det verkar bli ett riktigt äventyr detta...men det blir nog bara bättre nu, nu är ni ju snart rutinerade. Jag o Matilda var på gudstjänst här i kungsporten idag o snart ska hon åka norrut. Igår hade vi fest här hos oss. 8 pers, god mat, fina vänner, lovsång och skratt! Ni må vara rädda om er, men leva la dolce vita! puss o kram

2010-04-04 @ 13:31:03
Postat av: Abeba

Härligt att läsa om lite USA äventyr. Kul också att ni varit i Washington DC, ni får ta ich ge mig lite tips för min kommande flytt;) Sköt om er ordentligt!



Kramar!/Abeba

2010-04-04 @ 23:33:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback