Lyxlunch
Detta är blott ett skrytinlägg, dels över mina fina kollegor på Dagen, men främst över den lunch vi igår avnjöt tillsammans. På Petite France, vinnare av DN:s Gulddrake för tredje året i rad. "Luncherna är ett fynd", skrev DN i sin motivering och det vet jag väl inte om man kan kalla det när man betalar 155 kronor, men det var ändå värt vartenda öre.
Anklåret hade confiterats (kokat i eget fett) i åtta timmar. Det ni! Köttet bara föll från benet. Ghaaaa, så sjukt gott!
Anders åt också anka.
Josefin och Johannes tog lax. Och Frida var med men hon och hennes soppa ville inte bli fotograferade.
Fotograf Anders Gustafsson.
Förgyllde dagen och mättade magen.
Anklåret hade confiterats (kokat i eget fett) i åtta timmar. Det ni! Köttet bara föll från benet. Ghaaaa, så sjukt gott!
Anders åt också anka.
Josefin och Johannes tog lax. Och Frida var med men hon och hennes soppa ville inte bli fotograferade.
Fotograf Anders Gustafsson.
Förgyllde dagen och mättade magen.
Kommentarer
Postat av: Anders
C'était formidable! Vi gör det igen.
Postat av: Jos
Vi är så sjuuukt trendiga!!! ;)
Postat av: Anders
Ja, det är hela poängen ;)
Postat av: Josefin
Trendiga var ordet!
Postat av: Maria B
Ser verkligen smarrigt ut.
och för att fortsätta på den "trendiga tråden" så vill jag tipsa om en butik, nämligen Lakritsroten
http://www.lakritsroten.se/index.htm
där du finner allt du kan tänkas söka inom lakritsvärlden. Lakrits är det nya svarta, så att säga ;)
Postat av: Josefin
Tack för tips Maria! Blir sugen på ett besök.
Trackback